مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت ناشی از اختلاف مساحت

من 2سال پیش زمینی به متراژ 184متر فروخته ام حالا بعد از 2سال خریدار اقدام برای سند نموده که سازمان مهندسی اندازه گیری کرده و میگویند 12متر کمتر است حال خریدار می گوید باید تفاوت را به قیمت روز به من پرداخت کنید نه زمان معامله که مبلغ درخواستی ایشان به اندازه نصف ارزش زمین در زمان معامله است. ضمنا در زمان معامله سی میلیون برای هزینه های شهرداری و تفکیک از مبلغ زمین کسر کردم و در قرادادامده که من فقط برای زدن سند به دفترخانه مراجعه نمایم وسایرموارد به عهده خریدار است .ایا من باید خسارت به ایشان پرداخت نمایم یانه؟ به چه قیمت؟ اگرمعامله فسخ شود چه مبلغی باید به وی بپردازم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مبایعه نامه باید بررسی شود اما به صورت کلی می توان گفت که خریدار نمی تواند ثمن را به قیمت روز مطالبه نماید