مشاوره حقوقی رایگان - ضامن سوم پشت سفته

سلام چند سال پیش ضامن سوم پشت سفته 500 میلیون تومنی شدم الان میگه تسویه کردم و سفته هارو گرفته میخواد هر شریکش شکایت کنه اینجا تکلیف امضای من و تعهدی که به بانک داده بودم چی میشه کلا چطور میتونم خیالم از امضای پشت سفته ها راحت شه. ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شما به عنوان ضامن از صادر کننده بعد از تسویه هیچ گونه تعهدی به ایشان ندارید