مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام و احترام / من ساکن شهر قرچک هستم با همسرم درهمین شهر ازدواج کردیم 25 سال هست درهمین محل کاسب هستم از شب عید 99 به این طرف خانمم شرح کرد به بهانه های مختلف که برویم تهران زندگی کنیم من نیز شدیدا مخالفت میکردم در تاریخ 20 / 5 /99 وقتی از محل کارم به خانه رفتم متوجه شدم ایشان قسمتی از اساس منزل را برداشته همراه با 3 فرزندم به تهران رفته هر چه تلفن کردم و اسرار کردم حاضر به برگشت نشد 2 بار رفتم اظهارنامه دادم اعتنا نکرد حالا از من شکایت نفقه کرده درشورای حل اختلاف به من میگفتند شما باید از برج 5 نفقه ایشان را پرداخت کنی حقیقتا من هم صورت جلسه را امضاء نکردم خداحافظی کردم آمدم حالا سوال من از شما بزرگواران این است واقعا نفقه این مدت که ایشان خودش منزل را بدون دلیل قانونی و شرعی و بدون دعوا ترک کرده باید پرداخت کنم . در ضمن زمان ازدواج ایشان یک عدد جارو دستی هم به عنوان جهاز نیاورده بود اساسهای که برده در طول زندگی خریده بودیم با تشکر فراوان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست ترک منزل بدهید که به ایشان نفقه تعلق نگیرد و برای وسایل اگر فاکتور دارید دادخواست استرداد