مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

با عرض سلام
٤ سال هست با پسري كه اولش خودش رو خيلي فهيم و خانواده دار معرفي كرد ازدواج كردم و بعد از سه سال نامزدي عروسي كرديم و در اين يك سال زندگي مشترك ديدم بشدت بدخلق و دوقطبي هست و بعد از پيگيري ها ديدم قرص ترامادول و مسكن مصرف ميكنه و معافيت اعصاب و روان نظام وظيفه داره حالا آيا يک طرفه ميتونم مهريه و طلاقم رو دريافت كنم و جهازيه من كه در منزل او هست چه تكليفی داره و چجوری ميتونم جهازيه ام رو بدون آسيب ديدن و شكستن از دستش خلاص كنم ؟ با تشكر فراوان

پاسخ ها :

سجاد  بهبودي

سجاد بهبودي :

بدوا دادخواست استرداد جهیزیه همراه با تامین خواسته مطرح کنید.
مطالبه مهریه حق قانونی و شرعی شماست