مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

سلام بعد از اجرا شدن حکم تخلیه منزل مستاجر چند ماه اجاره به من بدهکار هست و لوستر و بخاری را از خانه برده است که این لوستر و بخاری در قولنامه ذکر شده بود پول چند ماه اجاره و لوستر و بخاری را من چطوری از مستاجر بگیرم؟

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

شما می توانید دادخواست مطالبه اجاره بها معوقه و وسایلی را که ادعا می کنید برده اند مطالبه کنید ابتدا می توانید اطهار نامه بفرستید اگر مطالبات شما از 20 میلیون باشد از شورا حل اختلاف اقدام کنید اگر بیشتر بود از دادگاه