مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی تیپ به مشکلات پیش امده برای اینجانب

با سلام. در سال 18/12/71به خدمت اعزام. پس از آموزش در اقلید به تیپ 2 امام سجاد کازرون منتقل شدم. همان سال به تیپ ماموریت داده شد. که به منطقه عملیاتی ابادان برود. و بنده بعنوان وظیفه با تیپ به ماموریت برده شدم. در حین خدمت فرمانده مرا به مرخصی کوتاه مدت جهت انجام کاری فرستاد. که در جاده اهواز ابادان. تصادف نمودم. و از ناحیه کمر وکلیه دچار حادثه شدید شدم. اما در همان زمان که بنده درگیر کارهای درمانی بودم. مجددا مرا به ماموریت در تیپ یکم امام حسن. فرستادند به کردستان و همین مسله باعث شد که مدت 5سال بعلت اسیب دیدگی کمرم خانه نشین شدم و مجددا در سال 78 ادامه خدمتم را تمام نمودم. اما اعلام نمودند سرباز وظیفه حق معرفی به کمیسون را ندارد. که کتبا موجود است .
مدارک .
تایید فرمانده تیپ.
معاونت نیرو.
یگان قضایی.
و اطلاعات
وگزارش حادثه که به تایید تمام افراد بالا رسیده موجود است.
اما عملا در سال 80 مراجعه کردم گفتند پرونده ات نیست.
سال 85
دهها بار مراجعه کرده ام با اینکه همه مدارک تایید شده خودشان وجود دارد.
از دادن پرونده برای تکمیل پرونده ابا دارند. و در نهایت میگویند پرونده را بایگانی و سوزانده اند و حالا پرونده مدت
27سال است نیمه تمام مانده است و عملا نمی دانم چه کنم ؟!

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام از طریق بازرسی یگان مذکور و نیز دیوان عدالت اداری امکان پیگیری وجود دارد