مشاوره حقوقی رایگان - پیمانکار ساخت ساختمان موارد قراداد را رعایت نمیکند و از مصالح کیفیت پایین استفاده میکند

قریب به دو سال است که پدرم و مادرم با همسایه طبقه بالایی قراردادی با پیمانکار برای ساخت یک 10 واحدی که 6 واحد را پیمانکار را بردارد بستند. پدرم که مالک 1 دنگ از دو واحد بود فوت شد و من بعنوان ورثه با بعضی مفاد قرارداد موافق نیستم. حالا پیمانکار میگه که من بعنوان ورثه باید برای ادامه ساخت و پایان کار حتما وکالت غیابی بهش بدم. هنوز من موارد اعتراضم را نگفتم. همینجوریش تو قرارداد قرار بود کابینت اشپزخانه با کیفیت بالا بسازه الان میگه به او ربطی نداره و فقط یک مبلغ اندکی میگه که تقبل میکنه و خودمون بریم کابینت ساز بیاریم. برای ساخت بقیه لوازم هم تخطی میکنه .. چکار کنم؟ اگه بهش وکالت ندم می ترسم ساخت واحد ما رو ول کنه و مال خودشو بسازه بفروشه و دستمون رو بزاره تو حنا. شکایت به دستگاه قضایی هم که وضع پیچیده نمیشه؟ در ضمن قرارداد محضری نیست همینطوری تو یک بنگاه ملکی بسته شده.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
سازنده مکلف است مطابق همان قرارداد مکتوب که در بنگاه تنظیم شده ملک را ساخته و تحویل شما نماید و در صورت تخلف میتوانید ضمن طرح دادخواست ، قانونا الزام او به انجام تعهدات قراردادی را از دادگاه بخواهید.
البته باتوجه به فوت پدر لذا پیش از طرح دادخواست می بایست گواهی انحصار ورثه تهیه نموده باشید.
موفق باشید