مشاوره حقوقی رایگان - رهن دوساله

سلام من خانه ای رو دوساله رهن کردم ، تو قراردادم در بنگاه دو ساله خورده ولی در قسمت توضیحات نوشته اگه مالک و همسایه ها راضی نباشد ، بعد از یه سال باید خالی کنه ، الان همسایه ها راضی ان ولی چون مالک خونه رو فروخته این بند رو بهونه کرده ، میتونه کاری کنه؟؟

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

سلام
اگر شرط حق فسخ برای مالک در نظر گرفته شده باشد ، مالک میتواند باطی تشریفات و روال قانونی اقدام به فسخ قرارداد کند.
البته زمانبر هست