مشاوره حقوقی رایگان - برچیده شدن شراکت

سلام
در تاریخ 1398.07.14 من بهمراه دوستم تصمیم به راه اندازی یک مزرعه پرورش قزل آلا گرفتیم
به این صورت که زمین برای شریکم بوده و مقداری از هزینه برای راه اندازی اونکار از طرف ایشون بوده مابقی هزینه ها برای دریافت کنتور دیوار کشی دور زمین و خرید تمامی وسایل ها و پرداخت دستمزد ساخت و ساز با بنده بوده
حالا به دلایلی تصمیم به جمع کردن اینکار گرفتیم
مقداری از هزینه ها برگشت پذیره با فروش یکسری وسایل
تعدادی از خرج کردها و هزینه های ساخت و ساز قابل جدا کردن از زمین نیست
و تعدادی هم (مثل زیر سازی حوض ها) به نوعی پِرتی حساب میشه که داخل زمین هست ولی بلا استفادس
حالا با این تفاسیر برای مشخص شدن مقدار سهم هر نفر از زمین و سرمایه موجود چطور محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

پایان شراکت محاسبه سهم در شراکت شراکت