مشاوره حقوقی رایگان - مشاهده ابلاغیه

با سلام و درود.
از کسی با عنوان کلاهبرداری شکایت کردم که رای به نفع من صادر گردید و قطعی شده است. البته به صورت غیابی چون متهم متواری بوده و هست. این حکم کیفری برای محاکم حقوقی مرتبط با این پرونده لازم الاجرا است و من آن را به دادگاه حقوقی ارائه داده ام. اما میگویند رای غیابی بوده و متهم آن را در سامانه مشاهده نکرده است و صرف این که رای قطعی شده است به صورت روند دادگاه بوده و قطعی نیست.
حال اولا چگونه میتوانم بفهمم که طرف مقابل من در سامانه ابلاغ را مشاهده کرده است یا نه ؟ (شعبه پاسخ گو نیست) اگر متهم ابلاغ را مشاهده نکرده باشد، با وجود قطعی شدن حکم آیا دادگاه حقوقی میتواند به صرف عنوان غیابی بودن رای از آن تبعیت نکند؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از طریق قسمت اطلاع رسانی پرونده در سایت عدل ایران پیگیری کنید