مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن سه دونگ خانه به نام فرزندان

با سلام مادر نود و دو ساله بنده که سه دونگ خانه به نامش بود دو سال قبل از مرگش دچار سکته مغزی شد به طوری که نیمی از بدنش فلج شد و در قدرت تکلمش اختلال ایجاد شد ولی قدرت عقلش زایل نشد به طوری که اطرافیان خود را میشناخت مادرم به تازگی فوت کرده است و من متوجه شده ام که ایشان چهار ماه و نیم قبل از فوتش سه دونگ خانه را به نام همه فرزندانش به جز من سند زده است قابل ذکر است که ایشان بیسواد مطلق نیز بوده است ایا شکایت بنده برای ابطال اسناد به جایی میرسد

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام امکان پاسخ دقیق با اطلاعات کم مقدور نیست اما در نظر داشته باشید ابطال سند رسمی و خدشه به آن نیازمند دلایل محکم است در غیر اینصورت نتیجه ای دربر ندارد