مشاوره حقوقی رایگان - ابلال سند ملک به دلیل محجوریت

با سلام.
سال 96 از یک خانم 80 ساله خونه خریدم. دخترش هم به عنوان شهود قضیه و نوه اش هم به عنوان شهود امضا زدن. بعد از 4 سال قیمت ملک 10 برابر شده. پسرش اومد و تقاضای پول از من کرد. من هم بهش پولی ندادم. بعد از چند وقتی به کمیسیون پزشکی قانونی کرمانشاه مادرش برده بود به عنوان بیماری حجر سفیه و کرمانشاه مادرش رو معاینه میکنن میبینن حالش خوبه بعد به پزشک قانونی سنندج میبرنش از اون جا نامه حجر این خانم صادر میکنن. ضمنا در سال 99حکم رای صادر شده ولی بیان شده در شهریور ماه 92 به بیماری حجر مبتلا بوده. یعنی تاریخ 4 سال قبل از تاریخ معامله من که خونه خریدم. آیا سند خانه من در کل باطل میشه؟ یک توضیح را زحمت بکشید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

معامله شما غیرنافذه،یعنی نیاز به تایید قیم و دادستانی داره

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.شما بایستی جزئیات بیشتری را در اختیار بنده قرار بدهید تا بتوان بهتر وقانونی به شما کمک کرد .