مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی

با سلام
در سال 95 کمیته انضباطی شرکتی که 14 سال در آن سابقه کار داشته بودم، بنا به اتهام جعل اسناد حقوقی (گواهی کسر از حقوق خودم) بنده را از شرکت منفک و پس از 4 ماه پیگیری، مجددا در آنجا مشغول بکار شده و می باشم.
از آن سال تاکنون پرونده ای در دادگاه تشکیل دادم و پس از سه سال بازپرسی و تحقیقات، رای قطعی صادر و اینجانب از اتهام جعل مبری شده ام.
حال آیا با توجه به سخت و زیان آور بودن شغلم و خلل 4 ماهه در پرداخت حق بیمه ام، کارفرما می تواند به استناد حکم دادگاه، اکنون (سال 99) حق بیمه 4 ماهه ام در سال 95 را پرداخت نماید ؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

عباسعلی صبوری

عباسعلی صبوری :

باسلام شماباحکم تبرئه که داری برعلیه شرکتی که کار میکردی به دیوان عدالت اداری شکایت کن و تقاضای حقوق معوقات وسنوات خویش راتقاضا کن وکیل صبوری

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، بله شما پیگیری کنید