مشاوره حقوقی رایگان - گذشت از سهم الارث قابل برگشت است؟

سلام علیکم. با همسرم تازه چند هفته عقد کرده بودیم که ایشون طلاق خواستند. من نمی خواستم. اما طلاق نگرفته بودیم که ایشون فوت شد. بنده می خوام الان مهریه مو بگیرم و مادر شوهرم میگه مهریتو می دیم اگر از باقی حقوقت بگذری. به نظرم همسرم مالی نداره که بخوام مدعی ارث بشم. اگر الان اقرار کنم که از حق و حقوق قانونیم می گذرم می تونم بعدها اگر همسرم مال و اموال داشته ، اقرارم رو ملغی کنم و سهم الارث بخوام چون از اموالشون بی اطلاع بودم؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

روش‌ قانون مطالبه مهریه از وراث و‌توقیف حقوق متوفی و تعیین تکلیف در خصوص سهم الارث‌است

ندا  بهاري

ندا بهاري :

استان :

خير نميتونيد اقرار عاقل هميشه عليه اون استفاده ميشه
هر نوشته اي بديد اثر قانوني تا ابد بر اون بار هست