مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

باسلام خسته نباشید .. پدر بنده فوت کرده و ما وکالت رو به برادرمان داده تا کارهای اداری رو انجام بدهند ... آیا به غیر از کارهای اداری انحصار وراثت کارهای دیگر نیز میتواند انجام دهد و آیا میتوانم حق وکالت رو ازش بگیرم ... با تشکرات فراوان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بستگی به نحوهدوکالت و محتوای آن دارد در صورت بلاعزل نبودن قابلیت عزل وکیل را دارید