مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری به داداشم بدم واسه ورثه البته اعتمادی بهش ندارم

سلام خسته نباشین، میخواستم وکالت کاری به داداشم بدم داداشم بره دنبال کارای اداری ورثه، ولی هیچ اعتمادی بهش نداریم
ایا الان ما وکالت کاری به داداشم دادیم ایا داداشم میتونه خونه رو بفروشه پولش رو برداره یا نمیتونه بی زحمت توضیح بدین باتشکر از وقتی که گذاشتین.
اینم بگم مادر پدر فوت شدن سند خونه دست داداش بزرگم هست

پاسخ ها :

رقيه  زيارتي

رقيه زيارتي :

استان :

سلام.ممنون
وکالت بلاعزل با سلب حق و حقوق نباشد.ولی اگر وکالت اداری با قید موارد باشد مشکلی نیست.
وراث در وکالتنامه حق فروش و غیره رو نمیدن.فقط کارهای اولیه مثل انحصار وراثت و اظهار نامه مالیات بر ارث. بعد از انجام کارهای اداری برای تقسیم ارث بهترین راه از طریق دادگاه میباشد.