مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا

سلام
جهت خرید کالا ی به یک شرکتی مبلغی طی فیش واریزی در مورخه 26/5/1399 پرداخت شد قرار بود طی یک ماهه کالای خریداری شده (کود) تحویل شرکت تعاونی نمایند. امروز فردا میکند در حال حاضر جوابگو نیستند راه قانونی چی ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه کالای خریداری شده بارگیری شده باشد اما متصدی حمل و نقل از تحویل کالا امتناع نماید ،موضوع مشمول ماده یک قانون مجازات متخلفان در امر حمل است و میتوانید از جنبه کیفری در دادسرای عمومی محل سکونتتان شکایت کنید .
درصورتیکه شخصی که از وی کالا پیش خرید اید از انجام تعهد خود و امتناع نماید میتوانید با ضمیمه کردن مدارک ، در دادگاه حقوقی الزام وی را به انجام تعهد درخواست کنید و یا اگر انجام تعهد مقدور نیست ،قرارداد را فسخ کرده و از طرف مقابل وجه پرداختی و خسارت وارده را مطالبه کنید.
موفق باشید.