مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید ، بنده در دوران عقد 114 سکه مهریه خود را به اجرا گذاشتم الان در مرحله تقسیط می باشد آیا دادگاه برای تقسیط مهریه زوجه را برای باکره و یا نبودن به پزشکی قانونی ارجاع می دهد؟؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام. شما دادخواست طلاق که ندادید. اگر باکره باشید می توانید از حق حبس استفاده کنید . اگرم خیر در هر دوصورت مهریه کامل به شما تعلق میگیرد. اصل بر عدم جدایی شماست و خواهان مطالبه مهریه هستید . حال اگر بعداز دریافت مهریه قصد جدایی داشتید و همچنان باکره باشید نصف مهر باید مسترد گردد

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در دوران عقد اصل بر عدم وقوع زناشویی است و اگر هریک از طرفین خلاف آن را ادعا کند به پزشکی قانونی ارجاع می‌شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. برای تقسیط مهریه گواهی پزشکی قانونی لازم نیست