مشاوره حقوقی رایگان - پاسخ به اظهارنامه سفته

باسلام و درود
یکسال پیش با شخصی آشنا شدم که در بیمه ... فعالیت داشت و قرار شد کمکش کنم تا در شغلش پیشرفت کنه و بعنوان کوچ راهنما و آموزش دهنده اش باشم، لذا از وی مبلغ 5میلیون تومان گرفته و در ازای آن فرد مذکور یک فقره سفته امانت از من گرفت
متاسفانه آموزش در اواسط مسیر توسط فرد بیمه ای متوقف شد
الان با گذشت یک سال از موضوع، فرد بیمه ای برایم اظهارنامه فرستاده که سفته مبلغ 5میلیون را ظرف یک هفته تسویه کنم
باید در جواب اظهارنامه اش چه بگویم؟
آیا بابت آموزشهایی که داده ام، باید مبلغی کسر شود، یا باتوجه به سفته نزد ایشان، باید کل مبلغ 5میلیون را پس بدهم
لطفا راهنمایی کنید، چقدر مبلغ سفته را پس بدهم، راه قانونی اش چیه ؟
و اگر بخواهم مبلغ سفته را اقساط بپردازم که کاملا قانونی باشه و در آینده اعتراض نکنه پولی نداده اید و سفته ام باطل بشه پس از اقساط ، چکارهایی قانونی انجام بدهم.
ممنون از راهنمایی هایتان