مشاوره حقوقی رایگان - چطور مجبور کنم شخص چک رو پرداخت کنه

با سلام ویزیتورم چک مشتری پاس نشده در وجه شرکت بوده و حالا از تاریخ گذشته و پول هم نمیده چکار کنم با این چک که مجبور بشه پاس کنه و حقوقم شرکت بده. آیا شکایت و فرم زدن در روند مالی فرد اختلالی ایجاد میکنه که بترسه و پاس کنه یه راهکار بدین که مجبور بشه پاس کنه

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر چک صیادی هست که مستقیم درخواست صدور اجرائیه کنید و در اجرا اموال ایشان استعلام می شود و توقیف در مورد حسابها هم همینطور است.