مشاوره حقوقی رایگان - فضای سبز عمومی روستا

باسلام
من دهیار یک روستا هستم یک نفر نسبت به تصرف فضای سبز عمومی روستا اقدام نموده و برای ملک خود و فضای سبز سند دریافت نموده ولی فضای سبز عمومی که در نقشه طرح هادی موجود میباشد متعلق به دهیاری و روستا میباشد آیا میتوانیم از طریق شکایت نسبت به رفع تصرف و اصلاح سند اقدام نماییم لازم به توضیح است محل فضای سبز فقط دیوار کشی شده ساختمان در ان موجود نمیباشد
متشکر و سپاسگزارم که ما را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، چنانچه در حال تهیه سند می باشد، مراتب اعتراض خود زا به رئیس ثبت اعلام واگر سند صادر شد، شما بعنوان متولی زوستا، دادخواست ابطال سندزا تقدیم دادگاه نمایید