مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام من حدود یکسال به علت اختلافات زناشویی منزل را ترک کرده و حدود 8 ماه میشود که قصد برگشت دارم اما همسرم مانع میشود حتی به خانه هم رفتم مرا بیرون کرد. و من تمام پیامهایی که میفرستادم برای برگشت رو دارم با این حال اگر همسرم برای ترک انفاق شکایت کند آیا با اینکه من قصد برگشت دارم نفقه و مهریه به من تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بامعرفی شهود دعوای ترک انفاق مطرح کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام قسمت آخر سوال شما مفهوم نیست دقت بفرماید مهریه تحت هر شرایطی به شما تعلق می گیرد در خصوص ترک انفاق با ارائه ادله و امارات خود طرح دعوی کنید

پرسشگر :

سلام من میدونم مهریه به من تعلق میگیرد سوالم اینه با شرایطی که من دارم و منزلم را ترک کردم و هر چند خواهان برگشت هستم و مراجعه کردم و همسرم مانع شد اگر همسرم ازم شکایت کند آیا میتواند نفقه را نپردازد؟

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. با مامور کلانتری و شهود مراجعه کنید تا استنکاف ایشان قابل احراز و اثبات باشد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکاران عزیزم پاسخ کافی تقدیم نمودند.یاالله