مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال دولتی

سلام و درود خدمت بزرگواران مجرب بنده مغازه ضایعاتی داشتم و شخصی برای من باتری مخابراتی آورد البته به صورت اسقاطی همراه با لباس و کارت شناسایی کارمند مخابرات و بنده خریداری نمودم به قیمت عرف ضایعات که گویا ایشون کارمند نبوده و خود را اینگونه جا زده بود که ایشون همراه با مامور آگاهی امدن بنده رو بردن اداره در بازجویی دقیقا همین مطلب رو اقرار کردم با این ادله که بنده از هیچ چیز خبر نداشتم نمیدونستم فقط بار اسقاط رو خریداری میکردم که جنسی رو که خریداری کرده بودم رو پس اوردم در اداره آگاهی و نماینده اداره مخابرات امدن صورت جلسه کردن بردن به تعدادی که در بازجویی گفته بودم تحویل دادم حالا میخواستم بدونم الان که احضاریه اومده به چه شکل میشه داستان من باز باید وسیله بدم به مخابرات تا رضایت بگیرم یا خیر حکم قاضی چی هست اصلان ممنون میشم آگاهم و راهنمایم کنید با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید پرونده مطالعه شود چون ما وکلا اطلاعی از پرونده شما نداریم.