مشاوره حقوقی رایگان - ابطال شناسنامه پدر

با سلام
اگر شناسنامه پدر به علت احراز نداشتن تابعيت ايرانی ابطال گردد ولي مادر ايراني باشد وضعیت شناسنامه و كارت ملي هاي فرزندان كه تحصيل ، كارت پايان خدمت سربازي و اشتغال و بيمه دارند چه خواهد شد ؟
آيا باتوجه به مادر ايراني مجددا شناسنامه صادر خواهد شد و يا همان شناسنامه به قوت خودش باقي خواهد بود .
در صورت ابطال شناسنامه هاي فرزندان كه توسط پدر اخذ شده تا زمان دريافت شناسنامه هاي دريافتي از تابعیت مادري ، وضيعت كار و سوابق كاری چه خواهد شد ؟ ممنون ميشم از اينكه پاسخ شفافی ارائه گردد. سند ازدواج پدر و مادر به 55 سال قبل و فرزندان بيش از 45 سال سند دارند و خانواده دارند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام . مشکل شما در اینجا قابل پاسخ نیست حتما تماس بگیرید تا به شما مشاوره بدهم
موفق باشید