مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام شوهر بنده یک مغازه به صورت قولنامه ای در املاک دارد که دارای کد رهگیری نیز میباشد ولی دارای سند رسمی نیست یعنی نسقی میباشد که من نه کد رهگیری و دارم نه قولنامه رو میخواستم بدونم میتونم از طریق مهریه این ملکو میتونم توقیف کنم یا نه؟ یه مشکل دیگه هم هست که املاکی که قولنامه در آن صورت گرفته فامیل شوهرم هست و من اصلا نمیدونم اون املاک کجا هست و مطمئنم که هیچ کمکی به من نمیکنه.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
برای توقیف ملک وفق قانون ثبت مالک کسی هست که اسم هو در دفتر ثبت املاک به ثبت رسیده است لذا با داشتن قولنامه نمیشود مگر ایشان خودشان اقرار کنند

یک وکیل :

با سلام توقیف مال غیرمنقول صرفا با ارایه پلاک ثبتی صورت می گیرد و درصورتی است که حتما مال به صورت رسمی به نام مالک باشد چون بلافاصله برای توقیف با معرفی مال از سوی شما موضوع از طریق دادگاه و از دفتر ثبت املاک محل استعلام می شود و چنانچه به صورت رسمی به نامش نباشد پرونده شما بی نتیجه خواهد ماند.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اصلا ملک قولنامه ای توقیف نمیشود حتما باید سند رسمی داشته باشد