مشاوره حقوقی رایگان - مستمری برای از کار افتادگی اعصاب و روان از تامین اجتماعی

باسلام اینجانب معلول اعصاب و روان شدید بهزیستی هستم من از چندین سال پیش به صورت پراکنده در سال های متفاوت سابقه کلا یکسال و چنده ماه دارم الان 45 سالمه باتوجه به این موضوع که متاهل نیز هستم آیا راهی هست که بتونم از تامین اجتماعی حقوق از کار افتادگی بگیرم و باید چکار کنم بخدا وضع مالیم خیلی بده و بیکارم چندین سال شمارو بخدا کمکم کنید بخدا شرمنده ی خانوادم هستم لطفا بخاطر رضای خدا یکی بهم کمک کنه واقعا در مونده ام کمکم کنید باتشکر

پاسخ ها :

مستمری از کار افتادگی اعصاب و روان مستمری از کار افتادگی از کار افتادگی