مشاوره حقوقی رایگان - شرکت خصوصی زیر نظر تامین اجتماعی، حقوق را توقیف نمیکند، باید چیکار کرد؟

با سلام ، بابت مهریه یک‌چهارم حقوق از طریق اجرای احکام حکم توقیف دادند اما رئیس شرکت سه بار این نامه را رد کردند و‌ گفتن من اینکارو انجام نمیدن این شرکت خصوصی هستش کارگزاری رسمی بیمه تامین اجتماعی هستش، لطفا راهنمایی کنید چه کاری می تونم انجام بدم از اردیبهشت ماه تا الان حقوق رو توقیف نکردند.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مدیر شرکت مذکور مستندا به ماده 20

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

مستندا به ماده 20 از قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی به انفصال از خدمات عمومی محکوم خواهد شد

پرسشگر :

لطفا بیشتر راهنمایی کنید من به دادسرا مراجعه کردم اما گفتن نمی تونین شکایت کنید اجرای احکام هم گفتن ما راهی دیگه ای نداریم بانک هم قسمت حقوقی قبول نکردند

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با توجه به متن ماده 96 اجرای احکام مدنی کسر حقوق مستخدمین شامل کارمندان شرکت ها و بنگاه های خصوصی نیز می شود و به نظر ما عدم اجرای دستور قضایی برابر مواد 97اجرای احکام مدنی و ماده 8 قانون آیین دادرسی مدنی مدیر مربوطه مکلف به اجرا خواهد بود و عدم اجرا مستفاد از ماده 576 قانون مجازات ضمانت کیفری دارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به دایره اجرای احکام مراجعه کنید ومراتب امتناع شرکت خصوصی رااز توقیف حقوق محکوم علیه اعلام کنید ودرخواست کنید مطابق ماده94 از قانون اجرای احکام اموال شرکت خصوصی را بلحاظ توقیف حقوق محکوم علیه توقیف کنند