مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده شاکی و مجبور شدن به اخذ رضایت در دو نوبت

السلام
پیرو 5 فقره چک که بابت بدهی سال91 داده بودم و زمان پرداخت چکها. به دلایل فامیلی لاشه چکها را نگرفتم ولی رسیدی مبنی بر بدهکار نبودن و امانی بودن. چکها گرفتم ولی دوسال بعد با شکایت شخصی مواجه شدم که چکها را از او گرفته و در دو شعبه شورا و یک شعبه دادگستری درخواست مطالبه نموده و نهایتا باقطعی شدن حکم مراجلب کرد که منجر به اخذ رضایت نسبت به کلیه چکها در شعبه دادگاه گردید ولی با سونیت درشعبات اجرای احکام شورا انرا انکار کرد و موجب شدکه قاضی اجرا. در یکی از پرونده مراجلب کندکه اجبارا برای رهایی به پرداخت مجدد مبلغ تن دادم رضایت مجدد گرفتم و جالبتر اینکه درپرونده دیگر رضایت قبلی را ترتیب اثر داده و مختومه شد سوالم این است چطور مبلغی را که بابت رضایت دوم دادم میتوان مسترد نمود و با قاضی اجرا که سند رسمی رضایت را در آن پرونده نادیده گرفت و در دیگری ترتیب اثر داد چه برخوردی میتوان کرد قاضی اجرا در دو پرونده شورا یک نفر میباشد

پاسخ ها :

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام درصورت تخلف, قاضی مسول جبران خسارت است