مشاوره حقوقی رایگان - خودرو پیش فروش برای مهریه

با سلام بنده خودرویی را به عنوان پیش فروش خریداری ‌کرده ام ( دارای شرایط قبلی میباشد و قابل فروش هست و از موارد سند قابل رهن شرکت نمیباشد) موعد تحویل اسفند ماه میباشد خودرو را 6 ماه پیش بصورت وکالت و 8 ماه قبل بصورت قولنامه به پدرم فروختم. الان با همسرم به مشکل خوردم آیا میتوانند خودرو را برای مهریه بردارن؟

پاسخ ها :

حسن  ايزدي

جناب آقای حسن ايزدي :

سلام. ممکنه خودرو بابت مطالبه مهریه توقیف بشه اما پدر شما به عنوان مال واقعی باید پس از توقیف دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنه.موفق باشید. ایزدی