مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
بنده 6 ماه پیش از شرکت سایپا خودرو پیش فروش کردم نصف مبلغ خودرو را همان اول پرداخت کردم و تا اخر دی باید کل مبلغ را پرداخت کنم و تحویل خودرو برای 1 ماه یا 3 ماه دیگه هست باتوجه به اینکه همسر بنده یک هفته هست که مهریه رو اجرا گذاشته میخواستم بدونم خودرو بنده هنگام تحویل خودرو توقیف میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام تا تنظیم سند رسمی به نام شما امکان توقیف خودرو نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورت تحویل امکان توقیف خودرو وجود دارد.
مگر اینکه قراردادی با کسی تنظیم کنید و خودرو را انتقال دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمالش وجود دارد خودرو جزو مستثنیات دین نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر متعلق به خودتان باشد قابل توقیف است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه میتواند درخواست توقیف حواله خودرو را مطرح نماید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام زمانی خودرو قابل توقیف است که در سیستم راهور پلاک شما شناسایی شده باشد به نام شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت تحویل ، امکان توقیف وجود دارد.