مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش ماشین

با سلام وقت بخیر‌؛ همسر بنده ماشین پیش فروش ثبت نام کرده و 55 میلیون پیش پرداخت کرده و مهریه ام رو اجرا گذاشتم و حساب هاشون مسدود کردم و قرارداد ماشین رو خودم نگه داشتم و آیا امکان این هست که دادگاه!! ایشون رو ملزم کنه بقیه مبلغ ماشین رو پرداخت کند؟ و از بابت مهریه به من تعلق بگیرد .؟؟اگر پرداخت نکند تکلیف پولی که یک سال و 7 ماه نزد ایران خودرو رو هست چی میشه ؟؟خواهش میکنم راهنمایی کنید از بلاتکلیفی فکری در بیام .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید