مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو پیش فروش یکساله

باسلام. برادر بنده خانومش درخواست مهریه کرده منم چند وقتی هست با مشخصات برادرم تو سایت سایپا که قرعه کشی میکنن ثبت نام کردم حالا از شانس من ی ماشین به اسم برادرم درومده ولی تمام و کمال خودم میخام پولشو پرداخت کنم حتی الان دارم ماشین زیر پام رو میفروشم تا بتونم پول اونو جور کنم ایا این ماشین چون به اسم برادرم هست میتونن توقیف کنن البته تحویل خودرو هم یکساله هست با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد داشته باشید و وکالتنامه می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.