مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن خودروی توقیف شده

سلام همسر من بابت مهریه توقیف فیزیکی ماشین من را از دادگاه گرفته. با توجه به اینکه من به ماشین نیاز دارم، میخواهم ماشین خودم را امانت به دوستم در شهر دیگر بدم و ماشین اون را بگیرم. حال سوال من اینه:
همسرم چگونه میتونه در شهرستان ماشین را توقیف کنه؟
آیا من جرمی انجام داده ام؟
به فرض محال که همسرم ماشین را در شهرستان پیدا کنه و توقیف کنه چه هزینه هایی بر من تحمیل میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

اگر در مالی که توسط اجرای احکام دادگاه کیفری توقیف شده دخل و تصرفی کنید جرم هست و همسرتون میتونه بابت اینکار از شما در دادسرا شکایت کنه

پرسشگر :

ممنون از پاسخ شما لیکن دستور توقیف از دادگاه خانواده است نه کیفری و بنده هم دخل و تصرفی نکرده ام. حکم توقیف دارد قبول لیکن اول باید ماشین را پیدا کند

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

دخالت شما در این مورد جرم است و قابل مجازات

پرسشگر :

پنهان کردن ماشین جرم ا ؟

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

بله پنهان کردن هم جرمه البته اگر از سوی اجرای احکام توقیف شده باشه