مشاوره حقوقی رایگان - سفته و خیانت در امانت

سلام وقت بخیر من در یک مدرسه به عنوان معلم کار میکردم و وسط سال عدم نیاز زدن و من به اداره کار شکایت کردم و وقتی فهمیدن تهدید کردن که یا شکایتو پس میگیری یا سفته هاتو میذاریم اجرا که من اهمیت ندادم و موسس 2فقره سفته های منو به اجرا گذاشت و منم به عنوان خیانت در امانت ازش شکایت کردم و وکیلش گفت میرن پرونده حقوقی مربوط به سفته هارو میبندن منم برم از شکایتم صرف نظر کنم و بعدش تمام سفته هارو بهم برگردوند حالا رای دادگاه اومده که صرف نظر از رضایت شاکی که من باشم رای به بیگناهی ایشون داده حالا سوالم این که این وسط برای من که دیگه مسئله ای پیش نمیاد؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام اگررضایت بی قیدوشرط دادید و شاکی اقراربه امانی بودن سفته ها ننموده و مدرکی دال براینکه سفته ها بابت حسن انجام کار به کارفرماامانت داده شده ندارید درمورد سفته ها ممکن است طرف وجه سفته ها مطالبه نماید