مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در صورت ترک منزل

با عرض سلام و ادب
خانم بنده 2 سال پیش مهریه اش رو به اجرا گذاشت و پس از قطعی شدن رای، بدون دلیل موجه ترک منزل کرد. بعد از یک هفته برگشت و یک سری وسایل شخصی و لباس هایش رو برداشت و دوباره رفت خونه پدرش. به او پیام دادم چرا نموندی و برگشتی؟ جواب داد من نیومدم بمونم و اومدم لباسهام رو ببرم. گفت من شهر خودم ( منزل پدریشان ) زندگی میکنم و تو هم تو شهر خودت. پس از حدود دو ماه برای او اظهارنامه الزام به تمکین و بازگشت به خونه فرستادم. اما نه تنها جواب نداد و برنگشت بلکه هفته بعدش دادخواست استرداد جهیزیه داد و پس از صدور رای دادگاه با حضور مامور کلانتری و صورتجلسه وسایلش رو تحویلش دادم. حالا پس از 2 سال از داوری برای من ابلاغ اومده که در جلسه رسیدگی به نفقه زوجه حاضر شوید.
1- آیا با وجود ترک منزل بدون دلیل و عدم پاسخگویی به اظهارنامه تمکین و یا بازگشت به منزل و استرداد جهیزیه و پیامک های ایشان مبنی بر حاضر نبودن به ماندن در منزل مشترک، نفقه به ایشان تعلق میگیرد؟
2- به علت فاصله زیاد بین شهر بنده و همسرم اگر در جلسات داوری شرکت نکنم چه میشود؟
3- در صورت عدم حضور بنده در جلسه داوری و محکومیت احتمالی آیا فرصت واخواهی خواهم داشت؟
ضمنا مهریه اش رو هم ماهانه 1/4 از حقوقم داره میگیره و طلاق هم صورت نگرفته. عذر خواهی بابت طولانی شدن مطلب و سپاس از پاسخ و راهنماییتون

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

حتما دادخواست الزام به تمکین بدید اگه محکوم بشه دیگه نفقه بهش تعلق نمیگیره

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در جلسه حضور پیدا کنید و دفاع را انجام دهید شامل ارسال اظهارنامه و ترک‌منزل توسط زوجه و اسنرداد جهیزیه و پیامکهای ارسالی ایشان دال بر عدم‌حضور .ضمنا دادخواست الزام به تمکین را در جهت اثبات ادعای عدم تمکین میبایست مطرح کنید