مشاوره حقوقی رایگان - صدور گزارش خلاف واقع

با سلام. دیوان عدالت اداری تاکنون دو مرتبه، یک بار در شعبه بدوی و یک بار در شعبه تجدید نظر به نفع بنده رأی داده است. پس از تاخیر محکوم‌ علیه در اجرای حکم دیوان، این بار به شعبه اجرای احکام دیوان مراجعه کردم. پس از چند ماه در زمان وقت نظارت تعیین‌ شده محکوم علیه اقدام به صدور گزارش خلاف واقع کرده است و به دیوان اطلاع داده که حکم را اجرا کرده است.
صدور گزارش خلاف واقع به این صورت بوده که محکوم‌ علیه موضوع شکایت که افزودن سنوات ارفاقی برای بازنشستگان پیش از موعد به استناد قانون بازنشستگی شاغلین مشاغل سخت و زیان‌آور مصوب 1367/9/1 بوده را به برخورداری از فوق‌العاده‌ سختی‌کار تعبیر کرده و به این ترتیب، اعلام کرده که حکم دیوان را اجرا کرده است. در صورتی که موضوع شکایت اساساً چیز دیگری بوده.
با مراجعه به شعبه دیوان عدالت اداری در شهرستان، حتی مسئول شعبه نیز حق را به ما داده است و اذعان کرده که محکوم‌ علیه اقدام به صدور گزارش خلاف واقع کرده. لذا شعبه دیوان در شهرستان، صرفاً به ما گفت که نامه ای را به مقصد دیوان عدالت اداری در تهران پست کنیم و ماجرا را شرح دهیم. همین.
به نظر شما چه اقدامات دیگری باید انجام بدهیم تا احقاق حق صورت بگیرد.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

شما برای اجرای حکم دیوانف از طریق دیوان اقدام کنید و در مورد گزارش خلاف واقع به دادسرای محل شکایت کنید. ضمنا می توانید از طریق شکایت به تخلفات اداری اقدام نمایید.

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام برو دفتر خدمات قضایی علیه ان شخص به اتهام گزارش خلاف واقع شکایت کن.