مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو وکالتی

سلام. خودرویی برای شخصی دیگر در شهری دیگر خریداری کردم. فروشنده به بنده وکالت تام داده است تا خودرو را به نام هر کس میخواهم بزنم.
1. آیا خریدار متوجه خواهد شد که بنده خودرو را از چه کسی خریداری کرده ام؟
2. نیاز به حضور خریدار در دفترخانه و مرکز تعویض پلاک هست؟
3. امکان سند زدن به نام شخص دیگر در صورت عدم حضور وی وجوددارد؟
4. امکان تعویض پلاک بدون حضور خریدار هست یا خیر؟ اگر وکالتنامه از خریدار و فروشنده داشته باشم، چطور؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت داشتن وکالت فروش و تعویض پلاک نیاز به فروشنده نیست