مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام. من میخوام بدونم یک نفر تا چند دفعه میتونه درخواست اعسار بده؟ الان طرف من دو بار پشت سر هم داره درخواست میده و همچنین دادگاه تجدید نظر تا چه مدت طول میکشه؟ به خدا خسته شدیم این قدر مراجعه کردیم به دادگاه؟ با عرض تشکر از شما.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
فقط یکبار میشه دادخواست اعسار داد مگر اینکه دادگاه بنابه دلایلی قرار صادر کرده باشه که قابل طرح دعوای مجدده..