مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح زن توسط شوهر

با سلام. در مدت دو سالی که با همسرم ازدواج کردم حتی صد جمله با من حرف نزده. مدتی پیش به صورت ناخواسته با پسری از طریق مجازی آشنا شدم و با هم تلفنی صحبت میکردیم و پیامک میدادیم. اصلا همدیگر را ندیدیم و فقط شهر همدیگر رو میدونیم. شوهرم متوجه شد و من را در اتاق خانه حبس کرده و گوشی ام را گرفته و هر روز به اتاق می آید و من را با کابل و تسمه شکنجه میکند یا با سیخ داغ بدنم را میسوزاند. بیشتر بدنم جای سوختگی و زخم و کبودی است. هیچ کس را هم ندارم که پیگیر من باشد.
احساس میکنم شوهرم میخواهد من را زجر کش کند. خودش هم قبلا گفته این رو. از طریق تبلت کهنه ای که در اتاق پیدا کردم به چند جا از جمله شما پیام دادم. تو رو خدا کمکم کنید. چیکار کنم؟ اگر از اتاق فرار کنم و شکایت کنم، آیا من رو باز هم پیشش برمیگردونن؟ چون این بار حتما یا بدتر میکنه یا من رو میکشه. هیچ کس رو هم ندارم حمایتم کنه. چی کار کنم؟ داره من رو کم کم میکشه.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حتما از آن خانه بیرون آمده و طرح شکایت ضرب و جرح کنید و هیچ قانونی نمیتواند شما را به خانه برگرداند