مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسرم

شوهرم چند سال است معتاد است و متاسفانه شیشه مصرف میکند بر اثر مصرف شیشه توهم زده و چندین و چند بار مرا کتک میزد ولی به دلیل شرایط نامساعد نمیتوانستم شکایت کنم البته کلا در خانه زندانی بودم ایشان با ادعای اینکه بنده با یک میکروفن که در بدنم نصب است و همیشه از طریق ان وسیله با مردها صحبت میکنم مورد شکنجه و ازارها قرارم میداد ولی درها همیشه قفل بود و کسی نداشتم که به دادم برسد حال چند وقت پیش یک روز یادش رفت در را قفل کند از دستش فرار کردم و به خانه خواهرم پناه اوردم بعد از ان چند بار هم امد و آبروریزی کرد و من را باز هم مورد کتک و آزار قرار میداد اما باز هم نتوانستم شکایت کنم از ترس اینکه در میان راه مرا بزند بیخیال شدم ایشان از بنده شکایت فرار از منزل کره ولی دیگر میبینم حقم ضایع میشود تنها مدارکی که دارم از اثار شکنجه ها عکس و صدای ضبط شده اش را دارم و میخواهم شکایت کنم چگونه میتوانم شکایت کنم که حقم پایمال نشود

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق مدارک و مراجعه به پزشکی قانونی و شهود اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همان مدارک که دارید بعلاوه شهود و احیانا تحقیق محلی توسط ضابطین می تواند راهگشا باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.