مشاوره حقوقی رایگان - زمین پدری

با سلام. پدر بنده یک بخش از زمین خانه پدری خودش رو چند سال پیش خریداری و شروع به ساخت اونجا کرد. چهار سند تک برگی 6 دانگ هم برای اون زمین تهیه کرد. حالا همسایه دیوار به دیوار پدر بزرگم مدعی شده 60 تا 70 متر از جایی که ما داریم میسازیم برای اونهاست و باید بشینیم بر سرش معامله کنیم. سوال من اینه که همون چند سال قبل کارشناس اومده متر کرده تایید کرده و سند صادر شده، آیا مشکلی برای ما پیش میاد؟ ادعای طرف مقابل صحیحه یا نه؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
تازمانیکه اسناد مالکیت شما باطل نشده شما مالک هستید و کسی نمیتونه ادعای تصرفی در حدود سندتون داشته باشه