مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مسئول دفتر شورای حل اختلاف

میخواستم بدانم که مزیت مسئول دفتر نسبت به بقیه کادر شعبه چیست؟ که باید مسئول بیشتر مشکلات شعبه باشد، چون هم کارش نسبت به بقیه ی کادر شعبه بیشتر است و حقوقش تا چند ماه قبل هم کمتر بود و الان تقریبا با بقیه کادر شعبه برابر است، اما بار هر اتفاقی که در شعبه می افتد دامن مسئول دفتر را میگیرد و خیلی ناعادلانه است، دلیل این کار چیست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سوال شما ارتباط به تشکیلات اداری دادگستری دارد لطفاً از ادارات مربوطه پیگیری نمایید