مشاوره حقوقی رایگان - یک سال گردش مالی

باسلام و احترام خانم بنده حدود 15 ماه پیش مهریه خود را به اجرا گذاشته اگه من بخوام زنم را طلاق بدم آیا اون نقل و انتقالات که در هنگام اختلاف پیش اومده تاریخ یکسال قبل از درخواست مهریه هست یا از تاریخی که من میخوام دادخواست طلاق با اعسار بدم ، حساب میکنن؟

پاسخ ها :

سحر دشتی

سرکار خانم سحر دشتی :

با سلام
مخاطب گرامی؛ نقل و انتقالات و هر نوع تغییر در اموال منقول و غیرمنقول، وجوه نقد نزد بانک ها و... از زمان یک سال قبل از طرح دعوای اعسار مدنظر محاکم می باشد.