مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه بازسازی اساسی آسانسور بین مالکان آپارتمان

با سلام ، با توجه به آتش سوزی در کابین آسانسور آپارتمان با 5 طبقه و 8 واحد (سه طبقه اول آن دو واحدی و دوطبقه آخر تک واحدی است) و با توجه به صورتجلسه مجمع مالکین مبنی بر تامین دلیل و تامین خسارت و سپس اقدام برای بازسازی :
1- وظیفه مدیر ساختمان چیست؟
2- نحوه تقسیم هزینه تعویض کابین ( با 50 میلیون تومان هزینه ) چگونه باید باشد؟
3- در صورت عدم پرداخت حق السهم بازسازی آیا مدیر مجاز به خاموش کردن آسانسور است؟
4- در صورت عدم اجرای صورتجلسه توسط مدیر چه اقدامی برای مالکین متصور است؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، هزینه بطور مساوی زین مالکین تقسیم می گردد، مدیر ریز هزینه ها وسهم هر مالک زا مشخص واز طریق اظهار نامه به آنان ابلاغ کند و هر مالک استنکاف نموده، اسانسور وخدمات مشترک زا قطع کند، اگر مدیر عمل نکرد، مجمع فوق العاده مالکین تشکیل ومدیر زا عزل ومدیر جدید انتخاب کنید