مشاوره حقوقی رایگان - جک بالابر ماشین

هزینه تعمیر و نگهداری جک بالابر ماشین به چه صورت میباشد ..8 واحد هستن و 3 واحد در طبقه همکف هستن و هیچ استفاده ای از این جک ندارن و یک واحد که در همکف هست از پرداخت هزینه ممانعت میکنه .خواستم بیشتر راهنمایی کنید..

با تشکر

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در خصوص هزینه های مشترک ساختمان ایشان باید تابع نظر مجمع عمومی ساختمان بوده و در صورت عدم تمکین به نظر مجمع، مدیر ساختمان از طریق قانونی می تواند نسبت به دریافت هزینه های مذکور اقدام نماید.