مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملکی

با سلام خدمت مشاوران دادراه
پدر بنده پارسال منزل مسکونی خودش را فروخت و مادرم با ان پول یک زمین به نام خود خرید و به عنوان شاهد در زیر قولنامه ها را امضا کردم
پولی که باید بابت خانه پرداخت میشد بیشتر از مقدار زمین بود و خریدار از دادن مابقی امتناع ورزید و به دلیل همین مشکلات ما خانه را نه به انها تحویل دادیم و سند خانه را به نام خریداران هم نزدیم.
بنده بعد از گذشت 8 ماه از معامله توانستم قیومیت پدرم را بگیرم حالا با توجه به محجور بودن پدرم چطور میتوان معامله را باطل کرد
ایا خودم با وجود اینکه به عنوان شاهد امضا کرده ام میتوانم درخواست دهم یا یک نفر از ذینفع ان دیگر مثل برادرم میتواند درخواست ابطال دهد
در ضمن سند خانه هم جزو دارایی های پدرم در دایره سرپرستی ثبت شد ایا میتوانند الزام به انتقال سند را از دادستان بگیرند یا خیر.
در ضمن از لحاظ قانونی حق فسخ از فروشنده گرفته شده است

با تشکر از شما

پاسخ ها :

سيد كاظم  ميرجعفري ميراردكاني

سيد كاظم ميرجعفري ميراردكاني :

سلام اگر در زمان معامله پدر شما محجور بوده معامله باطل است