مشاوره حقوقی رایگان - اثبات محجوریت

با سلام خدمت وکلای محترم
پدر من سال 91 فوت شدن
ایشون دارای دو همسر رسمی بودن
پدر من مجموع 4 بار سکته مغزی کردن و در سال 91 برج 2 سکته سوم رو زدن اما اینبار عوارض شدیدی روی پدر من موند از جمله کاهش سطح هوشیاری و لکنت و فلج شدن دو طرف بدن که با دستور پزشک و مراقبت در منزل ترخیص شدن،
در این موقعیت برادر های ناتنی با عموی خودم باهم اقدام میکنن ک از پدرم مالی بخرن در سال 91 پدرم ملکی رو با عنوان سند صلح به عمویم واگذار میکنند که در اون زمان ارزش ملک بیش از 2 میلیارد بوده اما در سند صلح نوشته شده مبلغ 40 هزار تومان، حال بنده مدارک پزشکی جمع کردم و نظر کمیسیون پزشکی 3 نفره را هم گرفتم از برج 2 بیماری پدرم رو تایید کردن که محجور بوده، در دادگاه بدوی برادر ناتنی امد و گفت که پدر ما در سال 91 همسرش رو طلاق داده و محجور نیست نا گفته نماند در بازه زمانی ک ب دادگاه مراجعه کردیم نظر کمیسیون پزشکی دیر رسید اما دادگاه حکم رد داد، اما حالا مدارک کمیسیون پزشکی دارم و شاهد هم دارم و رونوشت از سندی ک نشان دهنده هوشیار نبودن پدرم ک ملک 7 هزار متری رو ب 40 هزار تومان فروختن،خواهشمندم بفرمایید ک امکان اینکه دادگاه برایم محجوریت پدرم را تایید کند چقدر است سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید مدارک پزشکی را به دادگاه ارائه بدهید و بتوانید تاریخ ججر را اثبات نمایید و ..

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود
در صورتیکه کمیسیون پزشکی تایید کنید درصد موفقیتتون خیلی زیاده .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر کمیسیون.پزشکی با توجه به اسناد ومدارک.پزشکی تاریخ محجوریت پدرتان را به تاریخ قبل از معامله بزند تماما بستگی به نظریه پزشکی قانونی خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما باید مدارک پزشکی را به دادگاه ارائه بدهید و بتوانید تاریخ ججر را اثبات نمایید