مشاوره حقوقی رایگان - زمینهای واگذار شده توسط هیات هفت نفره

با عرض سلام
بعد از انقلاب سه هکتار زمین توسط هیات هفت نفره به پدرم واگذار شد ، از آنجا که پدر خانم ایشان (پدربزرگ من) کشاورز بود و زمینهای زیادی زیر کشت داشت با پدرم توافق کرد که در ازای دریافت مبلغی از پدرم کار کشت زمین پدرم را هم عهده دار شود... چند سال به همین منوال گذشت ولی بعد از آن پدربزرگم در دادن محصول به پدرم بهانه می آورد و می گفت زمینی نداری و تو قدرت نگه داشتن این زمین را نداری و ... پدرم هربار بخاطر زندگیش و حفظ آبرو کوتاه آمد چون می دانست اسم اولیه واگذاری زمین به نام خودش است و از قید محصول گذشت ولی وقتی برای سندزدن از طرف هیات هفت نفره آمدند ، با انکه اسم پدرم بود اونها سند را به اسم پدربزرگم صادر کردند.
متاسفانه پدربزرگم موفق شد برای خودش سند بگیرد و ما بی خبر بودیم تا بعد از فوت پدربزرگم و از طریق وراث ایشان فهمیدیم، پدر بنده در کمتر از چهل روز بعد از فوت پدربزرگم فوت کردند ولی حق ایشان بین وراث پدربزرگم تقسیم شده
ما نمیتونیم کاری انجام بدیم؟
اثبات این موضوع که زمین از ابتدا به پدرم واگذار شده ، چطور امکان داره؟ وقتی هیچ مدرکی در حال حاضر نداریم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مگه نمیگی سه هکتار از طرف هیئت 7 نفره به پدرتان واگذار شده؟ خوب به استناد همان مورکی که به پدرتان داده اند دادخواست ابطال سند پدر بزرگ را بدهید