مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت بخیر این ابلاغ اومده واسم میشه بگید چیکار باید بکنم و معنی این ابلاغ چیه ؟

در خصوص شکایت ......... مبنی بر جعل و تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات و استفاده از اوراق هویت متعلق به دیگری با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر بعنوان مطلع در این شعبه حاضر شوید ، در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد. نتیجه عدم حضور جلب