مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید در سال 94 طلاق توافقی انجام شده به توافق هر دو ماه یه سکه جمعا 50 عدد بنده تا حالا 20 سکه پرداخت نمودم ولی اخیرا بعلت گرانی سکه 5 عدد عقب افتادم با توجه به اینکه ایشان از اجراییه دادگاه حکم گرفته بنده میتوانم اعسار و تعدیل اقساط بدهم و اگر تعدیل بدهم شامل آن 5 سکه عقب افتاده نیز میشود. ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

داود  هيبتيان قلعه سليمي

داود هيبتيان قلعه سليمي :

با سلام بله شما میتوانید دادخواست تعدیل در اقساط را تقدیم دادگاه کنید ولی نبست به 4 سکه عقب افتاده نظر قاضی شرط است چرا که شما قبل از اینها باید دادخواست تعدیل در اقساط را باید میزدید